• Valrhona - Araguani 72% étcsokoládé

Valrhona Araguani 72% étcsokoládé

Ezennel Valrhona natúr, eredetszelektált sorozatának egyik újabb darabját mutatjuk be, ami szép magas kakaótartalommal párosul a Valrhona kínálatában: 
72% tiszta kakaó, rendkívül elegáns megjelenéssel. A meglepően keserédes élmény nem csak az étcsokoládé megszokott ízeivel párosul: a venezuelai kakaóbab rendkívül komplex, számos ízélménnyel kecsegtet! Kóstolja lassan, és hagyja hogy felfedezze a mazsolás-mogyorós meleg aromákat, jellegzetes édesgyökérre emlékeztető jegyekkel egyetemben...készüljön egy ízombinációra, mely elvarázsolja és új dimenziókba repíti még a tapasztalt csokoládé kóstolót is.

Valrhona csokoládék
 
Tökéletesen sima, sűrű, csillogó felület. Sötét mahagóni szín (sohasem fekete), csodás illat, szép és sima törési felület, könnyen roppan, simán olvad, az intenzív ízharmónia lassan bontakozik ki. A ”legnagyobb” csokoládék jellemzői ezek, közéjük tartozik a Valrhona is. A gyárat 1922-ben alapította egy a Rhone völgyében élő cukrász. Azóta elhivatott kakaóbab-termelők és gyártók, akik különleges, intenzív aromájú csokoládékat alkotnak. Egyszerre tisztelik a csokoládégyártás legjobb hagyományait és újítanak mindig egy lépéssel mások előtt. Különlegességük csodás évjáratos csokoládéik, melyek egyazon ültetvényről származnak és egy év kakaóbab-termésének felhasználásával készülnek: Ampamakia: Madagaszkárról, Gran Couva: Trinidadról, Palmira Venezuelából. További Grand Cru csokoládék: Caraibe 66%, a Karib vidék legjobb terméséből válogatva, lágy , harmonikus ízű, egy csipetnyi pörkölt kávé és mandulaillattal. Manjari 64% üde, határozott ízű, Madagaszkári babból erdei gyümölcsök illatával. Guanaja 70%, Dél-Amerikai kakaóbabból, hosszantartó utóízzel, virágok illatával. A Valrhona csokoládémesterei „Ecole du Grand Chocolat” néven rendszeresen tartanak nemzetközi csokoládéművészeti tanfolyamokat és alapanyag ellátói a legkiválóbb cukrászoknak, csokoládémestereknek.
 

70 gr

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Valrhona - Araguani 72% étcsokoládé

  • Gyártó: Valrhona
  • Cikkszám: Valrhona csokoládé Araguani 72% étcsokoládé
  • Elérhető: Nincs raktáron
  • 1,397 Ft

  • Nettó ár: 1,100 Ft

Címkék: Valrhona Araguani 72% étcsokoládé